2012-2013 KYK Başvuru Sonuçları

Share

Özgün İçerik Yazısı'dır Alıntı Yaptığınızda Lütfen Kaynak Gösteriniz!

2012 KYK Başvuru Sonuçları

2012 - 2013 KYK Yurt Sonuçları. 

2012 KYK Başvuru Sonuçları

2012 - 2013 KYK Yurt Sonuçları  

2012-2013 Öğretim Yılı için YurtKur Başvuru Sonuçları.

2012-2013 Öğretim Yılı YurtKur KYK Sonuçları Açıklandı!


Burs başvuru sonuçları yurt sonuçlarından daha geç açıklanıyor.Burs sonuçları genelde Aralık ayı içerisinde açıklanıyor.Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 3-14 Eylül 2012 (14 Eylül 2012 dahil) tarihleri arasında yapılacak.

YURTKUR yurtlarına yapılan başvuru sonuçlarına“www.kyk.gov.tr” adresinden ulaşılabilecek.

Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 3-14 Eylül tarihlerinde yapılacak. Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 17 Eylül tarihinden itibaren başlayacak ve her pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5′er gün kayıt süresi tanınacak. Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce, bölge müdürlüklerinin olmadığı il ve ilçelerde yurt müdürlüklerince ilan edilirken, yurtlar 10 Eylül Pazartesi günü açıklayacak.Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 17 Eylül 2012 tarihinden itibaren başlayacak, bundan sonraki her pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5’er gün kayıt süresi tanınacak.

KYK yurtları 10 Eylül 2012 tarihinde hizmete açılarak hizmet vermeye başlayacak. 

Ayrıntılar:

Yedek listeden yurtlara girme hakkı elde eden öğrencilerin kesin kayıtları 17 eylül 2012 tarihinden itibaren başlayacak,ilk pazartesi günü ilan edilerek sonraki beş gün içinde kayıtları yapılacaktır.
Kyk Yurtkur Yurtları 10 eylül 2012 tarihinde öğrencilerin hizmetine açılacaktır.
-Kurum yurtlarında barınmakta iken devam ettikleri öğretim kurumlarını normal süresinde bitiremeyen (artık yıl) öğrencilerinin yurt başvuruları ise daha önce barındıkları yurt müdürlüklerince 10–23 Eylül( 23 Eylül 2012 dahil) tarihleri arasında kabul edilecektir.

Burs-Kredi Taahhüt Senedini noterde tanzim ve tasdik ettirmeyenler ile belirlenen süreye kadar kuruma vermeyenlere burs, kredi verilmeyecek olup,ayrıca bildirim yapılmayacaktır.
18 yaşından küçük olanlar Burs-Kredi Taahhüt Senetlerini noterden velileri ile birlikte imzalayacaklardır. 18 yaşından büyük olanlar ise kendileri imzalayacaklardır.
Kuruma gönderilen Burs-Kredi Taahhüt Senetleri incelenerek, eksiklik veya yanlışlık görülmediği takdirde öğrencilerin burs veya öğrenim kredileri ilgili banka şubelerine, katkı kredileri ise öğretim kurumlarının hesabına gönderilecektir. Burs veya kredi almaya hak kazanan öğrenciler Kurumun internet adresinde ilan edilecektir.
Tarafına burs veya öğrenim kredisi ödemesi yapılacak öğrenciler; ilgili T.C. Ziraat bankası şubesine müracaat edecek ve adına düzenlenmiş olan BANKKART"ını alarak (daha sonrada gönderilebilir) burs yada öğrenim kredisini T.C. Ziraat Bankası ATM"lerinden süre tahdidi olmaksızın istedikleri zaman, ATM"lerin bulunmadığı yerlerde ise herhangi bir T.C. Ziraat Bankası şubesinden masraf ödemeden tahsil edebileceklerdir.


Günün Fırsatı

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook
Yahoo
Feed

0 yorum:

Yorum Gönder

"Yorumlarınız Bizim İcin Degerlidir."
Yorumlarınız da;
1- Teşekkür Etmekten ya da Soru Sormaktan Çekinmeyin.
2- Türkçemizi en güzel şekilde kullanarak yorum yapacağınıza inancımız sonsuzdur.
3- Sorularınız cevapsız kalmayacaktır. Sayfa adresini unutmayın, yeter.
4- Nezaket sahibi biri olduğunuz burdan belli oluyor Yorumlarınızda da bunu görmek isteriz.
5-Herhangi bir yere üyeliğiniz yoksa Anonim'i Seçiniz.
İlginiz İcin Tesekkür Ederiz. MaviinciR

© Tüm Hakları Saklıdır.
DMCA.com
Bu websitesi DMCA Protection ile lisanslanmıştır.
Yazılar kaynak belirtilmeden kesinlikle kullanılamaz.

Sayac

© Copyright 2009-2012 designed by www.maviincir.blogspot.com Tüm hakları saklıdır.
Maviincirblog,Bilgi,Haber,Yorum içerikli,WeB,Paylaşım,Kültür-Sanat vb.Yazıları içerisinde barındıran geniş çaplı bir kisisel blog paylasım sitesidir.
Email