Erdoğan'ın Anneler Günü mesajı

Share

Özgün İçerik Yazısı'dır Alıntı Yaptığınızda Lütfen Kaynak Gösteriniz!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, annelerin, hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının, saf bilginin tükenmez kaynağı olduğunu belirterek, "Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin de yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir" dedi.

Başbakan Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Aile ve toplum hayatının temel direği olan annelerin sevgi ve şefkatle fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlendiklerine işaret eden Erdoğan, bu sorumluluğun, sadece yeni nesillerin dünyaya getirilmesiyle sınırlı olmadığını, onların kişilik ve geleceklerinin şekillendirilmesinde de en önemli görevin yine annelere düştüğünü belirtti.

"Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat
bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır" diyen Erdoğan, annelerin, hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının, saf bilginin tükenmez kaynağı olduğunu vurguladı.

Erdoğan mesajında şöyle dedi:

"Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin de yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bu anlamlı günün, annelik bilincinin gelişmesine ve annelerimizin değerlerini daha iyi anlamamıza katkıda bulunmasını diliyorum. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum."

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook
Yahoo
Feed

0 yorum:

Yorum Gönder

"Yorumlarınız Bizim İcin Degerlidir."
Yorumlarınız da;
1- Teşekkür Etmekten ya da Soru Sormaktan Çekinmeyin.
2- Türkçemizi en güzel şekilde kullanarak yorum yapacağınıza inancımız sonsuzdur.
3- Sorularınız cevapsız kalmayacaktır. Sayfa adresini unutmayın, yeter.
4- Nezaket sahibi biri olduğunuz burdan belli oluyor Yorumlarınızda da bunu görmek isteriz.
5-Herhangi bir yere üyeliğiniz yoksa Anonim'i Seçiniz.
İlginiz İcin Tesekkür Ederiz. MaviinciR

© Tüm Hakları Saklıdır.
DMCA.com
Bu websitesi DMCA Protection ile lisanslanmıştır.
Yazılar kaynak belirtilmeden kesinlikle kullanılamaz.

Sayac

© Copyright 2009-2012 designed by www.maviincir.blogspot.com Tüm hakları saklıdır.
Maviincirblog,Bilgi,Haber,Yorum içerikli,WeB,Paylaşım,Kültür-Sanat vb.Yazıları içerisinde barındıran geniş çaplı bir kisisel blog paylasım sitesidir.
Email