CV'nizi İngiltere'de Eğitim ile Güçlendirin

Share

Özgün İçerik Yazısı'dır Alıntı Yaptığınızda Lütfen Kaynak Gösteriniz!

CV'nizi İngiltere'de Eğitim ile Güçlendirin
CV'nizi İngiltere'de Eğitim ile Güçlendirin. 
CV'nizi İngiltere'de Eğitim ile Güçlendirin
İngiltere’de eğitim almak, profesyonel yaşamda pek çok fırsatı beraberinde getiriyor. Şimdi British Council’ın eğitim sitesi Education UK ile İngiltere’de eğitim olanaklarının tüm püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

Kariyerinize önde başlamak için Birleşik Krallık okullarında eğitim almayı düşünüyorsanız, bakacağınız ilk yer www.educationuk.org/turkey adresi olmalı. İngiltere’de yaşam ve eğitim konusunda detaylı bilgi veren web sitesinde eğitim alanlarından okul seçeneklerine, burslardan sosyal yaşama kadar pek çok alanda püf noktalarına ulaşabilirsiniz.

Hangi seviyede olursa olsun, İngiltere’de eğitim ve yaşamınızı ihtiyaçlarınız ve hedefleriniz doğrultusunda şekillendirmenize yardımcı olan Education UK, hem İngilizce hem de Türkçe dillerinde hizmet veriyor. Eğitim ile ilgili bilgilerin yanı sıra güncel yaşam, festivaller, hatta İngiltere’de yaşamınızı kurmanızı kolaylaştıracak ipuçları da web sitesinde yer alıyor.

Bütçe planlamasından festivallere

İngiltere’yi ilk kez ziyaret edecekseniz, hangi ulaşım araçlarını kullanacağınızdan nerelerde kalabileceğinize, okulunuzun size sunduğu fırsatlardan nerede eğlenebileceğinize kadar pek çok noktayı merak edebilirsiniz. Education UK, keşif turlarınızın başlangıç noktası olacak.

Seyahat öncesi yapılması gereken hazırlıklar, İngiltere öğrenci vizeleri, alışveriş, yeme içme, seyahat ve İngiltere’de yaşam ile ilgili her türlü bilginin sunulduğu web sitesinde temel harcamalarınızın belirtildiği bütçe planlama bölümü de yer alıyor. Kutlamaları, festivalleri ve heyecan verici kültürüyle İngiltere’nin oldukça şaşırtıcı bir yer olduğu da verilen bilgiler arasında.

Facebook’ta takip edin

Education UK web sitesi içeriği beş ana başlıkta toplanıyor. İngiltere’de Eğitim Seçenekleri, Kurs ve Eğitim Kurumu Arama, Burslar, Güncel Bilgiler ve İngiltere’de Yaşam başlıkları altında, İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda’yı keşfe çıkıyorsunuz. Ayrıca British Council Turkey Facebook sayfasından da EducationUK ile ilgili en güncel bilgileri takip etmeniz ve ödüllü yarışmalara katılmanız mümkün.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook
Yahoo
Feed

0 yorum:

Yorum Gönder

"Yorumlarınız Bizim İcin Degerlidir."
Yorumlarınız da;
1- Teşekkür Etmekten ya da Soru Sormaktan Çekinmeyin.
2- Türkçemizi en güzel şekilde kullanarak yorum yapacağınıza inancımız sonsuzdur.
3- Sorularınız cevapsız kalmayacaktır. Sayfa adresini unutmayın, yeter.
4- Nezaket sahibi biri olduğunuz burdan belli oluyor Yorumlarınızda da bunu görmek isteriz.
5-Herhangi bir yere üyeliğiniz yoksa Anonim'i Seçiniz.
İlginiz İcin Tesekkür Ederiz. MaviinciR

© Tüm Hakları Saklıdır.
DMCA.com
Bu websitesi DMCA Protection ile lisanslanmıştır.
Yazılar kaynak belirtilmeden kesinlikle kullanılamaz.

Sayac

© Copyright 2009-2012 designed by www.maviincir.blogspot.com Tüm hakları saklıdır.
Maviincirblog,Bilgi,Haber,Yorum içerikli,WeB,Paylaşım,Kültür-Sanat vb.Yazıları içerisinde barındıran geniş çaplı bir kisisel blog paylasım sitesidir.
Email